Anmeldelse af ‘William Freeman’ på CAMP

“Her faciliteres på fineste vis en synergi og dialog mellem publikum, værker og kunstneren selv, der minder en om vigtigheden i, at alle mennesker er mere, end de labels vi putter på dem.”

Interview med Andreas Emenius

”Jeg har hele mit liv haft denne her ting med mælk som noget stort og sexet. Og Red Bull er både myten om tyrens testikler som ingrediens – vældigt pompøst – samtidig med, at det er en drink, der tilhører ravekulturen.”

 

Feature on Danish cultural politics

"Måske er det vigtigste spørgsmål lige nu, hvorfor vi overhovedet skal gro samtidskunsten i vores kulturpolitiske drivhus!"

 

Interview with Lilith Performance Studio

"Kan punken som form tåle at blive institutionaliseret med den medfølgende tid, plads og penge? Skal performance i fremtiden være dyr for at være god?"

 

Short Story on sailing through icebergs

"I started to slowly walk up the white stairs towards the Captain. I came up on the backside of the tower and realized that the icebergs were hardly visible from here. As he came to open the door the ship sailed as if he had never been there."

Feature on loneliness

"Det er utroligt, så meget vi kan være alene i vores daglige liv uden at lægge mærke til det. Og så når man gør, selv bare et par timer, dukker følelsen op. Vi er blevet så gode til at gøre det, vi gør, blandingen af at gemme os og samtidig være mere synlige end nogensinde før. Men igen, når jeg så er alene, alene i København, passer det så vanvittigt dårligt sammen med mit sort hvide profilbillede. Hvem skulle overhovedet tage et nyt billede nu?

 

Feature on independant art spaces

"Vi cykler langt ind i Københavns Kreuzberg – Valby. Helt ind, hvor det gør ondt – Grøntorvet. Det gør ondt, fordi der rundt om hele Grøntorvet bygges typelejligheder i et langt hurtigere tempo end planlagt, fortæller RØMs ansvarlige."